Babysitting job in Bucharest: Alexandra Maria

Alexandra Maria

Babysitting job in Bucharest: Alexandra Maria

Alexandra Maria

Hourly rate
RON 25.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Suntem o familie cu doi gemeni (fata/baiat) de 1 anisor. Bunica este un ajutor de nădejde iar eu, mamica, sunt încă în concediu maternal. Bona nu va fi singura insa vor mai exista momente în care fie eu ori bunica va trebui sa lipsim și atunci e nevoie de cineva care sa suplinească aceasta absenta. Ne dorim o persoana de încredere, dedicata, consecventa, amabila, calma, iubitoare care sa ma ajute..

Suntem o familie cu doi gemeni (fata/baiat) de 1 anisor. Bunica este un ajutor de nădejde iar eu, mamica, sunt încă în concediu maternal. Bona nu va fi singura insa vor mai exista momente în care fie eu ori bunica va trebui sa lipsim și atunci e nevoie de cineva care sa suplinească aceasta absenta. Ne dorim o persoana de încredere, dedicata, consecventa, amabila, calma, iubitoare care sa ma ajute în principal sa ii scot afara pe cei mici (fiind mici dar prinzând picioruse, fiecare o ia în direcții diferite). Apoi odată ajunși acasă, bona m-ar ajuta sa ii schimbam, sa ii spălăm, sa le dam sa mănânce și sa ii băgăm la somn. După somn, urmează o porție de joaca, unde dacă bona s-ar implica sa inițieze vreun joc, am fi mai mult decât fericiți. M-ar ajuta f mult dacă bona ar face unele treburi gospodărești (călcat, foarte rar gatit, bagat la spalat, împăturit hainute bebelusi, pregătit biberoane). Menționez ca nu avem o gospodărie mare, stam intr-un apartament de 2 camere. Copilasii sunt extrem de dulci, simpatici, sociabili. Au rutina lor de somn, pe care am reușit sa le-o sincronizez astfel încât sa mai pot face și alte lucruri. Dorm exclusiv în paturile lor, mănâncă la aceeași ora și destul de bine (unele alimente le mănâncă singurei ). Statul cu ei nu este obositor, dimpotrivă, te incarca cu energie pozitiva. Sunt niște copii buni. Mi-ar plăcea ca persoana care accepta toate condițiile de mai sus sa fie consecventa referitoare la programul care urmează sa îl discutam. Am nevoie de cineva care sa ma ajute de Luni pana Joi începând cu ora 12 pana la ora 18 cel putin. Uneori este posibil sa fie nevoie de o ora sau doua peste ora stabilita, în funcție de nevoi. Suntem o familie corecta, serioasa și organizata și cautam o persoana pe care sa ne putem baza, de luni pana joi în intervalele acelea orare. Este f important pentru noi sa știm ca putem conta pe cineva atunci, fiindcă doar asa putem funcționa și noi mai departe în echilibru. În speranța că v-am stârnit interesul, aștept sa ma contactați pentru o eventuala colaborare.

Characteristics of the children
  • Curious
  • Friendly
  • Calm

Number of children
2
Age of children
  • Toddler

Government ID
Alexandra Maria successfully provided a government ID. Learn more

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: March 13, 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • English
  • Romanian
  • Spanish
Favorited
0 times

We need a babysitter comfortable with

Cooking
Chores

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from this member, here's where your reference will show up.


Loading...

Alexandra Maria provided

Alexandra Maria successfully provided a government ID. Learn more
Email address
Google account

Activities

Member since
March 2024
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile



Sign up for free
Babysitting job in Bucharest: Alexandra Maria
Hourly rate
RON 25.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up